Genoplev Play the Game 2013

Foto: Thomas Søndergaard/Play the Game

Play the Game samler op på konferencen Play the Game 2013, der blev afholdt i Aarhus den 28.-31. oktober, med en lang række artikler, videostreaming, fotos og oplæg.

Play the Game 2013 løb af stablen den 28.-31. oktober i Aarhus, og konferencen blev undervejs dækket journalistisk af på en række forskellige medieplatforme.

Og oven på de fire indholdsrige dage med fokus på en bred palet af idrættens brændpunkter, såsom anti-doping, ’governance’ i idrætten, mega-events, matchfixing, pressefrihed og breddeidræt, er det muligt at samle op på konferencens indhold på de forskellige medieplatforme.

Herunder blev konferencen dækket journalistisk med en lang række artikler om de forskellige temaer, sessioner og oplæg. Læs artiklerne fra Play the Game 2013 her

DR stod for live-streamningen af en række sessioner under Play the Game 2013. Et udvalg af de streamede sessioner ligger allerede nu til streaming on demand her

Præsentationerne fra de cirka 150 oplægsholdere på konferencen er til download her

Desuden tog fotograf Thomas Søndergaard en lang række fotos under konferencen, som kan ses her. Det er tilladt at bruge fotos fra Play the Game gratis til redaktionel brug ved kreditering af Thomas Søndergaard/Play the Game.

Ligeledes prøvede en gruppe studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kræfter med at dække konferencen. Det blev til bl.a. tv-indslag, artikler og dækning på sociale medier. Se de journaliststuderendes dækning af Play the Game 2013 her

Kommentar

* påkrævet felt

*
*
*
Hvad er 5 gange 2 ?
*


Retningslinjer:
Du er meget velkommen til at kommentere denne artikel. Idrættens Analyseinstitut forbeholder sig dog ret til at afvise kommentarer, som ikke holder sig inden for emnet eller overskrider grænserne for god debattone.

overskrift

content